Onderzoek:

Er wordt een uurtarief van €80,- berekend voor het uitvoeren van het onderzoek. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. Voor de tarieven van het uitvoeren van het psychodiagnostisch onderzoek ten behoeve van een leerling gebonden financiering (PDO) kan telefonisch of via mail contact opgenomen worden. 

 

Begeleiding:

Er wordt een uurtarief van €50,- tot €62,- berekend voor het uitvoeren van de begeleiding. Het tarief is afhankelijk van de hulpvraag en wordt in overleg bepaald. Aan de intake zijn geen kosten verbonden.

Voor de begeleiding staat 60 minuten, 45 minuten hulpverlening en de overige 15 minuten worden gebruikt om de gegevens van de begeleiding in het behandelplan te verwerken.

 

Ook zijn er trainingen/begeleidingen in kleine groepjes mogelijk. Het tarief hiervoor wordt in overleg bepaald.

 

Voor het geven van workshops, presentaties, voorlichting, lessen, coaching e.d., worden de tarieven op aanvraag behandeld.

 

Ook telefonische consulten zijn mogelijk. Aan het eerste telefonisch consult van 30 minuten zijn geen kosten verbonden. Voor overige consulten wordt een tarief berekend van €25,- per half uur.

 

Voor reisafstanden boven de 5 km worden reiskosten in rekening gebracht à €0,26 per km.

 

Vergoedingen:

Rekeningen worden naar de opdrachtgever(s) verzonden en deze dragen zorg voor de betalingen. Voor vergoedingen kunt u contact opnemen met uw Zorgverzekering. Mijn AGB-code is: 94-58836. Opdrachtgever(s) kunnen ouders/verzorgers, school of beiden zijn. Soms kunnen de kosten voor begeleiding betaald worden uit een PGB, omdat ze betrekking hebben op begeleiding individueel.